Dit is hoe we testen

Dankzij ons testlaboratorium zijn we ervan overtuigd dat u onze stopcontacten de beste zult vinden die u ooit zult vinden! We hebben een volledige lijn van socket sleutelsets, socket moersleutel tools, socket moersleutel accessoires, socket moersleutel testcases, socket moersleutel accessoires, socket moersleutel accessoires, socket sleutelkasten, en socket moersleutel gevallen. Als u nog niet bekend bent met al onze producten, moet u een paar minuten de tijd nemen om door onze inventaris te bladeren en ons team te leren kennen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om onze klanten een betere klantenservice en onze uitstekende producten te bieden. Neem een kijkje op onze getuigenissen voor meer inzicht.

We hebben veel stopcontacten en sleutelsets die we op onze site uitvoeren, dus we hopen dat u een aantal interessante producten zult vinden om toe te voegen aan uw gereedschapscollectie. Als u een praatje met ons wilt maken, neem dan gerust contact op met ons verkoopteam op 945 977 4

De winnaars zijn:

We raden je aan om deze badges te delen met al je vrienden. Zij zullen elkaar helpen in hun inspanningen, en helpen u uw favoriete merk te identificeren wanneer de tijd komt om een andere set te kopen. Als je het soort persoon die bereid is om de tijd te nemen om een recensie te schrijven over een nieuwe set, laat het ons weten! We beschouwen het als een geweldig voorbeeld van onze "veelgestelde vragen" pagina. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze top 5 "Best of the Best" award winnaars uit te reiken. De winnaar ontvangt de eerste 2 tickets voor de Dopsleutel's Christmas Party in het New York Hilton Midtown op 17 november 2012, evenals ons geschenk van je leven! Vul hieronder het onderstaande formulier in om mee te doen. Uw persoonlijke beoordeling moet in het Nederlands of Engels zijn, en moet ook: - Uw beoordeling is de reden voor uw beoordeling, - Eventuele aanvullende informatie die nuttig kan zijn voor anderen, en - Het aantal keren dat u elk product hebt gebruikt. De winnaars staan onderaan de pagina en worden per e-mail gecontacteerd met meer informatie.

We kunnen niet onze tijd nemen op alles, dus het zal waarschijnlijk enige tijd duren voordat we zien alle nieuwe tools beschikbaar in de socket sleutel wereld. Dit betekent dat we voortdurend moeten kijken naar welke tools we hebben en wat ze kunnen doen. Dit geldt vooral wanneer we nieuwe sets voor een testrit, en naar onze mening is het belangrijk om zo veel feedback te krijgen over de tools die we testen.

Dus we gaan een beetje meer informatie geven over welke sockets we beschikbaar hebben en hoe ze presteren. De sockets die we beschikbaar hebben zijn: SYS2 Socket 6x (4x stopcontacten voor 16x stopcontacten) (De 3x sockets die we hebben, zijn een testmodel dat we gebruiken voor het testen van de sockets en we zijn niet van plan om te gebruiken als een productie-socket voor de nabije toekomst) De SYS3-socket We zijn van plan om te beginnen met de verkoop van de stopcontacten van de SYS3 socket. Dus als je een oude set hebt, krijg je een nieuwe socket, met alle upgrades die je zou hebben in een nieuwe set.

U krijgt altijd volledige toegang tot onze processen, productpagina's, blogs en zelfs onze producten. Als je geïnteresseerd bent in een socket sleutelset of meer wilt weten over ons proces, raden we je aan om op onderstaande link te klikken. Als u een mening of vraag heeft of geïnteresseerd bent in ons proces, u rechtstreeks contact met ons opnemen via ons e-mailadres en nemen we binnenkort contact met u op. We staan open voor alle vragen, inclusief over nieuwe socket sleutelsets en productreviews. Bedankt! Jens

(Jens Meyer)

Dit is een geweldig voorbeeld van een bedrijf dat transparant en open is. Ik zou zeker aanraden dit bedrijf voor iedereen die wil meer leren over hoe je een betere socket moersleutel set te maken. De informatie is goed doordacht en kan worden gevonden in de handleidingen op hun website. Als u problemen met hun socket moersleutel sets, ze zijn zeker in staat om u te helpen. Ik zou ook deze stopcontacten aanraden als een solide keuze voor de beginner. De prijsstelling is zeker de moeite waard.

We hopen andere enthousiastelingen te helpen door onbevooroordeelde informatie te verstrekken die te vertrouwen is. De hier geuite meningen zijn niet de meningen van de respectieve fabrikanten.

Lees meer

Als je meer van mijn artikelen wilt lezen, overweeg dan om je te abonneren op de dopesleutelsetvergelijk blog. Deze blog stelt me in staat om verder te schrijven meer over socket moersleutel set reviews en informatie die eerder niet beschikbaar is.

U krijgt een lijst van alle producten die we tot nu toe hebben beoordeeld en een link naar hun website of winkel. U krijgt ook de naam van de fabrikant, modelnaam en jaar. Ik zou het op prijs stellen als u ons een link naar elk van uw socket moersleutel sets die u overweegt de aankoop.

Klik op de onderstaande links om naar deze producten te gaan. We raden je aan om deel te nemen aan het forum om je product en onze productreviews te bespreken met collega-lezers.