Hoe gebruik ik socket moersleutel sets?

U hoeft geen socket moersleutel sets te gebruiken, er zijn tal van socket moersleutel sets die goed geschikt zijn voor socket moersleutel gebruik.

Hier is een video van mij met behulp van een socket moersleutel set. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan Roestvrij Staal Theepot. Ik heb geen audio / videorecorder, dus ik heb dit opgenomen op mijn mobiele telefoon. Ik ben een software ontwikkelaar, dus ik ben ook een web ontwikkelaar, dus je dit bekijken op mijn computer of op mijn telefoon.

Het eerste wat me opvalt is dat het een zeer goed gemaakte set, en het voelt alsof het is ontworpen voor een ingenieur.

Dit is een foto van mijn nieuwe set. De voor- en achterkant van de set hebben een aantal leuke details in de sockets, en de twee helften van de moersleutel zijn afgewerkt met goed uitziende hardware. Zoals u zien, de voorkant van de moersleutel is zwart en heeft een zwarte behuizing en de achterkant is een zeer aantrekkelijke matte afwerking met een zwarte plastic knop. Er is ook een grote schroef aan de voorkant die een duidelijke plastic knop die ziet er vrij mooi. De voorkant heeft een witte schroef die eruit ziet als een sleutel. De achterkant heeft twee verschillende maten schroeven, wat zorgt voor een goede opslag. De bovenkant van de knop heeft een mooie metalen knop en de achterkant heeft een mooie rubberen bumper die de plastic knop houdt. Dit is een perfecte set voor mensen die een zeer gemakkelijk mee te nemen, zeer duurzame set van socket sleutels die niet breken willen. De set wordt geleverd met een set van twee Phillips schroeven die 4mm in lengte en 2mm in diameter. De set wordt ook geleverd met een paar 4mm-6mm hex sleutels met een 5/16" kogellager, die past bij een standaard Phillips hoofd. De sleutels zijn zeer solide, en ze zijn gemakkelijk te schroeven op, zelfs met een zeer sterk persoon. Ik gebruik deze voor een paar weken, en ze zijn zeer eenvoudig te installeren. Ik heb de nieuwe moersleutel al op mijn set gezet, en ik kan zien dat het heel goed standhoudt. Ik denk dat het kan ook de metalen knop op de rug die het mogelijk maakt de schroeven gemakkelijk te draaien naar rechts. De enige reden waarom ik niet heb gekocht van de set is omdat de schroef set die ik heb is erg zwaar.

Ik denk niet dat ik een sterk genoeg persoon kan krijgen om ze aan te pakken. Dit kan een groot probleem zijn als u de set voor uw zoon of dochter wilt kopen omdat ze behoorlijk zwaar zijn. In tegenstelling tot Pokemon Beker is het merkbaar effici├źnter. De enige manier waarop ik me kan voorstellen dat dit een probleem is, is als het handvat te sterk is voor mensen met een zwak bovenlichaam. Mijn vrouw is verpleegster in Nederland. Toen ik een kind was, mijn vrienden zou ons vragen om een stopcontact moersleutel set, en ik denk dat ik heb behoorlijk geluk gehad in dit verband. Is er een goede online winkel voor socket moersleutel sets? Maar de socket moersleutel set die ik nu heb is veel te zwaar voor mijn vrouw, dus we moeten iets anders te hebben. Mijn andere optie is om te proberen om een nieuwe moersleutel set te vinden en een van de oudere te kopen. Maar dit is erg duur en er is een kans dat de moersleutel set die u nodig hebt om te krijgen zal niet meer beschikbaar zijn. Dit is een van die dingen die nog nooit zo eenvoudig is geweest. We staan op het punt om op vakantie te gaan in Nederland, en we zullen een nieuwe set van socket sleutels te kopen, zodat u zien wat voor soort moersleutel set die we zullen krijgen.