Hoe worden socket moersleutel sets gemaakt?

Het is heel gemakkelijk om er een te kopen.

Een socket sleutel is een soort gereedschap, dat is een hulpmiddel om sockets (de kleine en grote) te breken op een andere manier. Het wordt ook wel socket moersleutel voor kort. Socket sleutels zijn gemaakt in verschillende vormen: 1. Een Phillips socket sleutel is gemaakt in de vorm van een Phillips hoofd, het punt van het hoofd (de punt) van de moersleutel is gebogen, het uiteinde van het hoofd is afgerond. Het wordt gebruikt om schroeven, bouten of bevestigingsmiddelen aan te draaien of los te maken (de aansluiting kan ook worden aangedraaid of losgemaakt door hetzelfde gereedschap). 2. De meest bekende socket moersleutel (op de markt) is de Duitse schroevendraaier genaamd de Socket. Het is gemaakt van messing, met een afgeronde punt. De primaire functie is het vasthouden van moeren en bouten. 3. De meest bekende sockets zijn die gemaakt van roestvrij staal. De roestvrijstalen zijn sterker en moeilijker te buigen. 4. Wanneer socket sleutels worden gebruikt voor het bevestigen van schroeven en bouten zijn ze gemaakt met 3 schroeven. Dit betekent dat je een socket moersleutel in twee gaten, en de andere gaten in drie. Dit onderscheidt het sterk van andere artikelen zoals Kruislijnlaser 360.

Voor de meeste mensen zijn de stopcontacten alleen nuttig wanneer ze worden gebruikt om bouten en moeren aan te draaien. Maar veel mensen gebruiken ze voor verschillende doeleinden. Naar mijn mening, socket moersleutel set is de beste tool die je krijgen. Hier is de beschrijving van sockets en hun functies. Een stopcontact bestaat uit een schroef, een moer en een socketkop. Een schroef wordt meestal bevestigd aan de socket kop door het gebruik van moeren of bouten, maar sommige hebben stopcontacten bevestigd aan de hoofden. Alle stopcontacten hebben een schroefmoer die op de schroefkop past. Wanneer u de schroef op de schroefmoer aandraait, krijgt de schroefkop de spanning van de moer. Deze spanning maakt de schroef aandraaien. De schroef moer zelf wordt meestal gehouden door een elastische bar. Dit is vermeldenswaard in vergelijking met Stef Van Der Bijl Sommige stopcontacten, zoals de 1/8", worden vastgehouden door een vaste bar. De bar mag niet bewegen tijdens het gebruik, anders beschadigt u het stopcontact. De socket wordt normaal gesproken vastgehouden door twee hex bouten die niet zichtbaar is vanaf de binnenkant van het stopcontact. Je moet de schroeven die de socket houden los te maken om het open te krijgen. U ook los de noten op de stopcontacten als je. U ook de twee hex bouten in de foto hieronder.

Wanneer de moersleutel goed is afgesteld, moet de bar tijdens het gebruik vrij bewegen. Bijvoorbeeld als het op zijn plaats wordt gehouden door drie hex bouten de hex bout moet draaien 180 graden (zodat de balken bewegen) en niet bewegen tijdens het gebruik. Bekijk het rapport dopsleutelset vergelijk experience report.

Als u niet in staat bent om een socket sleutel die past bij de socket goed te vinden, doe dan het volgende: De sockets zijn meestal gemaakt van een soort plastic genaamd 'staal' dat is sterker en harder dan gewone kunststoffen. Dit betekent dat een stopcontactsleutel die niet geschikt is voor uw stopcontact onmiddellijk moet worden vervangen.